Laks i ovn med citronsauce, broccoli og grov pasta
25
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Laks i ovn med citronsauce, broccoli og grov pasta

Super nem ret, hvor laksefileterne ovnbages i en mild og cremet citronsauce. Mens fisken er i ovnen koges pastaen og broccoli. Nem og hurtig hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Laksesteak (butterfly)
275 g
Hollandaisesauce
1½ dl
Citron
½ stk
Spaghetti, fuldkorn
250 g
Broccoli
½ stk
Dild
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1705 kcal
  • Fedt 91 g
  • Kulhydrater 163 g
  • Protein 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg laksen i et smurt ovnfast fad krydr med salt og peber. 
  2. Citronsauce: Bland hollandaise med revet citronskal og 1½ spsk citronsaft. Fordel citronsaucen over fisken. Skær et par skiver citron til pynt.
  3. Sæt fadet midt i ovnen og bag fisken ca. 15 min. Tjek evt. med en kniv at den er gennembagt.
  4. Sæt imens rigeligt vand over i en stor gryde. Kom ½ tsk salt og pasta i, når vandet koger. Kog i 10 min. under låg.
  5. Skyl og del broccoli i mindre buketter og kog dem sammen med pastaen de sidste 5 min.
  6. Tag laksen ud af ovnen og drys med fintklippet dild og skiver af citron. Servér med pasta og dampet broccoli.