Fyldig middagssalat med mørbrad og friske blommer
40
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Fyldig middagssalat med mørbrad og friske blommer

Flot og mættende middags-salat med perlebyg/spelt, friske blommer, grøntsager og lækker svinemørbrad omviklet med serranoskinke skåret i rustikke skiver. Det er enkelt og lækkert!

Ingredienser

Allergener
  • Gluten

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rødbeder
400 g
Perlespelt
1½ dl
Svinemørbrad
300 g
Rosmarin
1 tsk
Skinke lufttørret
2 skiver
Blomme
2 stk
Hvidløg solo
½ stk
Salatmix Napolitana
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 591 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem straks i ovnen.
  3. Kog perlespelt i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt i ca. 20 min. Afdryp kornene.
  4. Afpuds mørbraden. Krydr kødet med rosmarin, salt og peber. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden herpå. Svøb mørbraden i skinke.
  5. Steg mørbrad sammen med rødbeder nederst i ovnen ca. 20 min. Skyl og tør salaten.
  6. Skær blommer i kvarte. Vend perlespelt sammen med presset hvidløg, ½ spsk olie, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
  7. Skær kødet i skiver og anret på salaten eller servér ved siden af.