Paprikamarinerede koteletter med æbleslaw og grove ris
35
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Paprikamarinerede koteletter med æbleslaw og grove ris

Nem og lækker hverdagsmad med de marinerede koteletter en fyldig æbleslaw serveret med knas af ristede boghvedekerner og grove ris.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Rødløg
½ stk
Æble
1 stk
Avocado
⅔ stk
Kruspersille
1 drys
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Kålmix
150 g
Boghvede
25 g
Koteletter
300 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1010 kcal
  • Fedt 48 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl 200 g ris og bring dem i kog i en gryde med 4 dl vand og ½ tsk salt og kog dem i 30 min. Sluk og lad stå på eftervarmen.
  2. Pil ½ rødløg og skær det i tynde skiver. Skyl æble og skær i smalle både. Flæk avocado, fjern stenen og skær avocadokødet i tern. Skyl og hak persille.
  3. Rør creme frisk, balsamico og sennep sammen og smag til med ½ tsk sukker, lidt salt og peber. Vend dressingen sammen med kålmix, rødløg, æble og avocado.
  4. Opvarm en pande med 1 tsk olie og rist boghvedekernerne på panden i et par minutter til de er sprøde og knasende. Krydr med en smule salt og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  5. Opvarm den samme pande igen med ½ spsk olie og steg koteletterne i 2-3 min. på hver side til de er let rosa indeni. Krydr med lidt salt og peber.
  6. Hæld evt. overskydende vand fra risene og servér dem til kød og æbleslaw TIP: Du kan også blande risene i slawen. Drys med hakket persille og ristede boghvedekerner.