Marokkansk kikærtesalat med kylling
25-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Marokkansk kikærtesalat med kylling

Salat med kikærter, granatæbler, stegt kylling, gulerødder og sesamdressing.

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingebryst
280 g
Kikærter
120 g
Gurkemeje
½ tsk
Spidskommen
¼ tsk
Tahin (Sesamfrø)
½ spsk
Citron
½ stk
Gulerod
250 g
Granatæble
½ stk
Mynte
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 452 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 42 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Del kyllingebrysterne på langs og krydr med salt og peber.
  2. Varm lidt olie op på en stegepande. Steg kyllingen ved middelhøj varme på begge sider i ca. 10 min. til de er faste og færdige (kernetemperatur 75°).
  3. Dræn kikærterne i en si for at fjerne vandet. Varm en pande med lidt olivenolie og kom kikærterne på. Tilsæt spidskommen, gurkemeje og lidt salt og steg i ca. 5-10 min. Rør godt rundt undervejs.
  4. Skræl gulerødderne, riv dem groft og læg dem i en skål. Del granatæblet i to, hold skærefladen nedad over en skål og bank på den anden side med en grydeske til kernerne løsner sig. Bland dem med gulerødderne.
  5. Pluk mynten, hak den fint og bland det med resten af salaten. 
  6. Pres citronen. Bland ¼ dl citronsaft og tahin i en skål. Hæld dressingen over salaten og bland den godt sammen med kikærterne. 
  7. Servér kikærtesalaten med de stegte kyllingebryster.