Lynstegt kylling med rucola
20
4 dages holdbarhed

Lynstegt kylling med rucola

Ægte og uforfalsket smag af Italien. Stegt kylling med pinjekerner og rucola serveret med salattern og grov spaghetti. Og så tager det kun 20 minutter.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Spaghetti, fuldkorn
250 g
Pinjekerner
2 spsk
Solo hvidløg
⅔ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
2 spsk
Soltørrede tomater
30 g
Rucola salat
50 g
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
25 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 791 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pasta ca. 10 min. i letsaltet vand.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande. Pil og hak hvidløg.
  3. Varm olie på en pande ved god varme TIP: Brug evt olien fra salatosten. Krydr kyllingen med salt og peber og brun af på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt ca. 10 min. i alt.
  4. Tilsæt hakket hvidløg og balsamico de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt soltørrede tomater i strimler og smag til med salt og peber.
  5. Skyl og tør rucola. Vend pasta og rucola med kyllingen, drys ostetern og pinjekerner over og servér.