30-40
Budget
Vegetar
4 dages holdbarhed
Chana masala med kikærter og linser
En dejlig medium krydret vegansk gryderet med gode proteiner man bliver behagelig mæt af.
Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Peber
- Salt
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Squash
1 stk
Karry
1 pose
Spidskommen
1 tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Røde linser
1 dl
Kikærter
½ dåse
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 602 kcal
- Fedt 6 g
- Kulhydrater 108 g
- Protein 29 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Grønt: Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Skyl og skær squash i mundrette stykker.
- Chana masala: Sæt en gryde over med lidt olie og svits løg og hvidløg i ca. 2 min uden de tager farve. Tilsæt karry, spidskommen og ingefær og steg videre i 1 min. Tilsæt bouillon, 2 dl vand, hakkede tomater, linser og squash og kog i ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis det koger for tørt.
- Hæld lagen fra kikærterne og tilsæt dem sammen med spinat de sidste 3 min. af kogetiden. Smag til med salt.
- Servér chana masala sammen med ris