Tigerrejesuppe med ris
35
5 dages holdbarhed

Tigerrejesuppe med ris

Fantastiske tigerrejer serveret sammen med en velsmagende og fyldig suppe i smukke orange-røde farver. Super enkelt og hot (men ikke for stærk).

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Tigerrejesuppe

Ris hvide
200 g
Løg
1 stk
Hakkede tomater
400 g
Bouillon, Grøntsag
1 pose
Friskost
100 g
Paprika
2 tsk
Chili flager/knust
0.5 tsk
Peberfrugt rød
2 stk
Kæmperejer - har været frosset
250 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 754 kcal
  • Fedt: 18 g
  • Kulhydrater: 109 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Du kan selv justere hvor stærk du ønsker retten ved at tilpasse mængden chili. Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og skær i helt tynde både. Svits dem i lidt olie i en stor gryde til de er gyldne.
  3. Tilsæt hakkede tomater, bouillon, 5 dl vand, friskost, paprika og chili. Lad suppen simre i 8 min.
  4. Skyl peberfrugter, fjern kerner og skær i tern. Tilsæt dem til suppen, rør rundt og lad suppen simre i yderligere 5 min.
  5. Svits tigerrejerne i lidt olie på en pande til de har skiftet farve ca. 4 min. Krydr med salt og peber.
  6. Smag suppen til med salt og peber og servér rygende varm med tigerrejer og ris til.