Pasta med tunsauce og revet grana
5 dages holdbarhed

Pasta med tunsauce og revet grana

Ny opskrift
Under 25 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Sukker
Fuldkornspasta
250 g
(Gluten, Hvede)
Gulerod
100 g
Løg
¾ stk
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Chiliflager
¼ tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Hakkede tomater
400 g
Tun i vand
1½ dåse
(Fisk)
Kapers
1½ spsk
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano
25 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Solo hvidløg
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
724 kcal
Fedt:
12 g
Kulhydrater:
103 g
Protein:
52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt ½ tsk salt, når vandet koger. Kog pastaen ca. 10 min. Gem ½ dl til saucen, inden du hælder vandet fra. Skyl kort i koldt vand.
Skræl imens gulerødder, pil løg og hvidløg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker eller foodprocessor. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
Kom ½ spsk olivenolie i en sauterpande eller gryde og sautér/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve.
 Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt. Lad det simre i ca. 7 min.
Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 min. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
 Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.
Håber maden smager!