5 dages holdbarhed
Pasta med tunsauce og revet grana
Ny opskrift
Under 25 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
- Sukker
Fuldkornspasta
250 g
Gulerod
100 g
Løg
¾ stk
Bladselleri
1 stilk
Chiliflager
¼ tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Hakkede tomater
400 g
Tun i vand
1½ dåse
Kapers
1½ spsk
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano
25 g
Solo hvidløg
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 724 kcal
- Fedt:
- 12 g
- Kulhydrater:
- 103 g
- Protein:
- 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt ½ tsk salt, når vandet koger. Kog pastaen ca. 10 min. Gem ½ dl til saucen, inden du hælder vandet fra. Skyl kort i koldt vand.
Skræl imens gulerødder, pil løg og hvidløg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker eller foodprocessor. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
Kom ½ spsk olivenolie i en sauterpande eller gryde og sautér/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve.
Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt. Lad det simre i ca. 7 min.
Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 min. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.
Håber maden smager!