Pasta med tunsauce og revet grana
25
5 dages holdbarhed

Pasta med tunsauce og revet grana

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Pasta, grov
250 g
Gulerod
100 g
Løg
¾ stk
Bladselleri
1 stilk
Chili flager/knust
¼ tsk
Bouillon, Grøntsag
½ pose
Hakkede tomater
400 g
Tun i vand
dåse
Kapers
spsk
Bredbladet persille
1 drys
Grana Padano
25 g
Hvidløg solo
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 724 kcal
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrater: 103 g
  • Protein: 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt en gryde over med vand til pasta. Tilsæt ½ tsk salt, når vandet koger. Kog pastaen ca. 10 min. Gem ½ dl til saucen, inden du hælder vandet fra. Skyl kort i koldt vand.
  2. Skræl imens gulerødder, pil løg og hvidløg. Skyl bladselleri. Skær det hele i grove stykker og hak fint i en minihakker eller foodprocessor. Alternativt kan det hakkes fint i hånden.
  3. Kom ½ spsk olivenolie i en sauterpande eller gryde og sautér/steg grøntsagerne i ca. 5 min ved middel varme. Det må ikke tage farve.
  4. Tilsæt hakkede tomater og vand fra pastaen, bouillon og chiliflager TIP: Reducer mængden af chiliflager hvis du ikke kan lide det så stærkt. Lad det simre i ca. 7 min.
  5. Dræn tunen godt og kom den i sammen med kapers. Rør det godt rundt til tunen er findelt. Lad det simre videre 3-4 min. Smag tunsaucen til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  6. Skyl og hak persillen groft. Drys den over tunsaucen ved servering. Servér med kogt pasta og et drys parmesanflager TIP: Du kan også servere parmesan og persille i små skåle, så man selv kan komme på efter smag og behag.