Fuldkornspizza med chorizo, peberfrugt, rødløg og oliven
25
3 dages holdbarhed

Fuldkornspizza med chorizo, peberfrugt, rødløg og oliven

Glæd dig til denne skønne pizza med vores egen fuldkornspizzadej fra Miss Bagel. Toppet med spansk chorizo, peberfrugt, rødløg, revet mozzarella og oliven. Pizzaen serveres med en let salat. MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Soja,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel

Det skal du bruge

Pizzadej fuldkorn
400 g
Pizza-sauce
1 dl
Revet ost
100 g
Oregano
1 tsk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt gul
1 stk
Chorizo-pølse
70 g
Oliven
25 g
Salatmix Toscana
100 g
Balsamico lys
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 1035 kcal
  • Fedt: 39 g
  • Kulhydrater: 125 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

  1. Tag dejen ud af køleskabet ½ time før, hvis du har tid. Tænd ovnen på 220ﹾ varmluft og lad en bageplade blive varm i ovnen.
  2. Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir. Smør pizzaen med pizzasauce og drys med revet ost og tørret oregano.
  3. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt og skær i tynde strimler.
  4. Afdryp oliven. Fordel rødløg og peberfrugt på pizzabunden og top med chorizo i skiver og oliven. Krydr evt. pizzaen med salt og peber.
  5. Læg pizzaen over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca 12 min. til osten er smeltet, chorizoen er sprød og dejen er gennembagt.
  6. Hæld salaten op i en skål. Pisk eddike med 1½ spsk olie og lidt salt og peber og vend dressingen rundt i salaten. Skær pizzaen i passende stykker og servér med salaten TIP: Du kan også toppe pizzaen med salaten.