Cheeseburger med kartoffelbåde
35
4 dages holdbarhed

Cheeseburger med kartoffelbåde

Saftige hakkebøffer, friske grøntsager og lækre grove burgerboller, gør denne klassiske burger til et dejligt hverdagsmåltid for både børn og voksne.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle
2 stk
Ketchup
2 pose
Drueagurk
2 stk
Revet ost
50 g
Mayonnaise
2 spsk
Sennep
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 939 kcal
  • Fedt: 32 g
  • Kulhydrater: 110 g
  • Protein: 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du skal grille ellers tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kartofler: På grill: Skær kartoflerne i tynde både, fordel dem i en foliebakke og vend dem i olie. Sæt dem på direkte varme og steg til de er møre. Vendes undervejs og krydders med salt og peber. I ovn: Kartoflerne fordeles på en bageplade med bagepapir og steges i ovn i ca. 25. min.. Drys med salt og peber.
  3. Bøffer: Form 2 flade burgerbøffer. På grillen: Brun bøfferne af på direkte varme og steg færdig på indirekte varme mens de vendes undervejs. Ialt ca. 10-12 min. På pande: Steg dem på en pande ved medium varme ca. 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Ost: Drys ca. 25 g revet ost på hver bøf, så det smelter inden de tages af grillen/panden.
  4. Skyl tomater og skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Pil løg og skær det i tynde skiver. Skær drueagurk i skiver på langs.
  5. Bland 2 spsk mayonaise med ½ spsk sennep. 
  6. Del bollerne og varm dem i ovnen i 3-4 min.
  7. Smør bollerne med sennepsmayo og byg burgeren op af grøntsager og bøf. Servér med sprøde kartoffelbåde og ketchup.