Ruller af skinkeschnitzel med stærk æblekompot og chili
35
4 dages holdbarhed

Ruller af skinkeschnitzel med stærk æblekompot og chili

Kartofler, sovs og svinekød får en helt ny betydning i denne fyrige og flotte hverdagsret, der kan kan blive stærk hvis du vil det.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Skinkeschnitzel
4 stk
Hvidløg solo
½ stk
Salvie, frisk
1 drys
Babyspinat
50 g
Chili rød
stk
Æble
stk
Forårsløg
3 stk
Æblejuice
1 dl
Tandstikker
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 549 kcal
  • Fedt: 16 g
  • Kulhydrater: 62 g
  • Protein: 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i både. Vend dem med olie, salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min.
  2. Læg evt. en frostplastpose over kødet og bank det tyndt ud med den flade side af en kødhammer. Drys kødet på den ene side med salt og peber. Skær hvidløget i fire skiver. Læg en skive hvidløg og et salvieblad på hvert kødstykke, rul det sammen og luk det med en tandstikker.
  3. Dup rullerne tørre med køkkenrulle. Lad 10 g smør blive gyldent på en pande ved god varme. Brun rullerne og lad dem stege ved middel varme i alt 10-12 min. til de er let rosa. Skyl og tør spinaten.
  4. Æble-chili sauce: Skyl chili og snit den fint TIP: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk. Skyl æbler, fjern kernehus og skær i tern. Skyl og snit forårsløg fint. Svits chili i en gryde med 10 g smør. Tilsæt 1 dl æblejuice og æbletern. Kog saucen igennem til æblerne er møre og mos dem lidt ud med en gaffel eller en stavblender.
  5. Tilsæt de fintsnittede forårsløg og smag til med salt og 1 spsk sukker. Æble-chili saucen kan serveres kold eller varm.
  6. Servér schnitzelrullerne med kartofler, frisk spinat og æblekompot.