Gratinerede burritos med oksekød
30-35
4 dages holdbarhed

Gratinerede burritos med oksekød

Mexikansk inspirerede burritos med lækkert fyld af hakket oksekød, grøntsager og bønner gratineret med tomatsovs og revet ost.

Ingredienser

Allergener
  • Mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Gratinerede burritos med oksekød

Hakket oksekød
300 g
Løg
1 stk
Cherrytomat
125 g
Peberfrugt rød
1 stk
Ras el hanout
3 tsk
Hvidløg solo
stk
Hakkede tomater
200 g
Røde kidneybønner
120 g
Tortilla-wrap
4 stk
Revet cheddar
100 g
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 889 kcal
  • Fedt: 39 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 58 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Frisk basilikum bør opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Hak løg. Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler.
  2. Brun kødet i olie i en gryde. Skru ned til middel varme. Tilsæt ¾ af det hakkede løg (Gem resten til sovsen), 2½ tsk krydderi , cherrytomater og peberfrugt. Lad simre under låg ca. 10 min. Smag til med salt og peber. 
  3. Tomatsovs: Steg resten af de hakkede løg og ⅓ presset hvidløg i lidt olie i en lille gryde ved middel varme. Tilsæt ½ tsk krydderi, 200 g hakkede tomater og salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
  4. Hæld væden fra bønnerne og tilsæt ca. 120 g til kødet. Varm med de sidste 2 min.
  5. Læg 4 tortillas ud på køkkenbordet. Stil et smurt ovnfast fad klar. Læg 3 spsk kødblanding på hver tortilla, rul tortillaerne sammen og læg dem tæt sammen i fadet. 
  6. Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel revet ost over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.