Fyldte portobello svampe med pasta
40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Fyldte portobello svampe med pasta

Denne vegetarret er god at kunne! Den kan nemlig også bruges som en nem frokostanretning. De store porto bello svampe smager herligt, og du vil ikke et øjeblik savne kødet. Serveres med pasta vendt i citron og olivenolie.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Fyldte porto bello svampe

Portobello-svampe
400 g
Hvidløg solo
1 stk
Skalotteløg
2 stk
Sojasauce
2 spsk
Sherryeddike
1 spsk
Rosmarin
1 drys
Rasp
4 spsk
Salatost i kryddermarinade
75 g
Pasta, grov
250 g
Citron
¼ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 800 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 120 g
  • Protein: 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 230°C.
  2. Pluk stokkene af svampene og hak stokkene groft. Er der ingen stok på svampene bruges en af svampene. Pres hvidløg og hak skalotteløg groft.
  3. Varm ½ spsk olie på panden og steg portobellostokke, hvidløg og skalotteløg et par minutter. Hæld 2 spsk sojasauce og ½-1 spsk sherryeddike over og lad det koge lidt ind.
  4. Fjern panden fra varmen og kom finthakket rosmarin, rasp og let moset salatost (hæld væden fra inden) på. Drys med lidt salt og peber.
  5. Fordel fyldet på svampene og stil dem på en bageplade med bagepapir. Bag svampene midt i ovnen i ca. 14 min.
  6. Kog 250 g pasta i rigeligt vand med ½ tsk salt i 10 min. Pisk ½ spsk olie og ½ spsk citronsaft sammen og vend det i den kogte pasta.
  7. Spis svampene med pasta til.