Tigerrejer med paprikakartofler og aiolidressing
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Tigerrejer med paprikakartofler og aiolidressing

4.15 (105)
Under 30 min
11 Ingredienser
Tigerrejer med chili, hvidløg, citron og persille, kartofler bagt i ovnen med sød paprika og peberfrugt og en lækker hjemmelavet aioli dressing. Bemærk rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Krebsdyr
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Snackpeber rød
1 stk
Kartofler, små
400 g
Paprika
2 tsk
Æg
2 stk
(Æg)
Solo hvidløg
½ stk
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Bredbladet persille
1 drys
Rød chili
½ stk
Cherrytomater
75 g
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
(Krebsdyr)
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
433 kcal
Fedt:
14 g
Kulhydrater:
43 g
Protein:
34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses. Opbevar ved 2 grader.

Tænd ovnen på 225 grader. Skyl peberfrugt, halvér og skær i strimler. Bland peberfrugt, kartofler, olie, paprika og salt og fordel på en bageplade med bagepapir. Sæt i ovnen og bag i ca. 25 min.
Sæt æg over i koldt vand og bring i kog. Kog i ca. 7-8 min.
Pil hvidløg og pres ¼ (gem resten du skal bruge det senere). Bland med creme frisk og lad trække til resten af retten er færdig.
 Fjern frø og frøvægge, hvis du vil have retten mindre stærk.
Varm olie op på en pande. Steg rejerne ved høj varme med ¼ presset hvidløg og chili i 1-2 min. Læg rejerne over i en skål, bland med fintrevet skal af ½ citron og halvdelen af persillen (gem resten til kartoflerne). Skær citronen i både.
Bland de bagte kartofler med resten af persillen og tomaterne. Pil æg, skær i både og fordel over kartoflerne. Servér rejerne med bagte kartofler, aiolidressing og citronbåde.
Håber maden smager!