Kerala kylling med bananer og vildrisblanding
30
Glutenfri
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Kerala kylling med bananer og vildrisblanding

Kerala kylling er en afrikansk inspireret ret med en rigtig god krydderiblanding, der giver en spicy smag - uden at være for stærk. De friske bananskiver og mynte giver retten et pift. Det er nemt og med masser af smag.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Vildrisblanding
180 g
Løg
1 stk
Gulerod
200 g
Karry
tsk
Chili flager/knust
½ tsk
Paprika
1 tsk
Spidskommen
1 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
2 dl
Honning
2 tsk
Bouillon høns
½ terning
Banan
1 stk
Mynte
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 867 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 112 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 175 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halvér og skær i tynde både. Skræl gulerødderne og skær i skiver på ca ½ cm. 
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm ½ spsk olie op i en gryde og steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, honning, bouillon og ¼ dl vand. Lad det simre under låg i 12 min.
  6. Skær banan i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen og servér med ris til.