Varmrøget laks med appelsin/æblesalat, kartofler og dildsauce
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Varmrøget laks med appelsin/æblesalat, kartofler og dildsauce

4.24 (251)
Under 25 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Dild
1 drys
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
½ tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Æble
½ stk
Agurk
½ stk
Appelsin
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Honning
½ spsk
Rejer (har været frosset)
200 g
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
505 kcal
Fedt:
19 g
Kulhydrater:
52 g
Protein:
31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartofler i letsaltet vand i ca. 20 min. 
Pluk dilden og hak det groft. Kom dild i en skål (gem lidt til anretning) og bland med yoghurt, sennep, 1 tsk olivenolie, lidt salt og peber.
Skær æble og agurk i tern. Skær skallen af appelsinen og skær den i tynde skiver. Pil og skær skalotteløg i skiver. Læg det hele i en skål og bland med hvidvinseddike, honning, ½ tsk olivenolie og smag til med salt og peber.
Kom lidt olivenolie og salt på de nykogte kartofler. Servér med varmrøget laks, appelsin/æblesalat og dildsauce.
Håber maden smager!