Grill
5 dages holdbarhed
Kyllingesatayspyd med peanutbuttersauce
Ny opskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker peanutbuttersauce og ris.
Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk som man gør i det thailandske køkken. Serveres med en frisk salat, lækker peanutbuttersauce og ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Jordnødder·
- Nødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
1½ dl
Karry
3½ tsk
Basmatiris
200 g
Agurk
½ stk
Sukkerærter
75 g
Hjertesalat
1 stk
Træspyd
4 stk
Peanutbutter
1 spsk
Citron
⅓ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 786 kcal
- Fedt:
- 25 g
- Kulhydrater:
- 87 g
- Protein:
- 52 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen (eller steg på pande). Vend kyllingen i ½ dl kokosmælk, 2 tsk karry og ½ tsk salt og lad den trække 10 min. i køleskabet.
Kom 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og koges i 12 min. Sluk og lad risene trække til resten af retten er færdig.
Skyl agurk, flæk på langs og skær i skiver. Skyl sukkerærterne i kogende vand og derefter i iskoldt vand. Snit sukkerærter i mindre stykker, snit salat og bland med agurk.
Hvis det kniber med tiden, kan man lade være med at sætte kyllingefileterne på spyd.
Rist 1½ tsk karry i ½ min i en lille gryde. Tilsæt 1 dl kokosmælk, 1 spsk peanutbutter og bring saucen i kog under omrøring. Smag til med 1 tsk citronsaft og lidt salt.
Servér saucen til kyllingespyddene sammen med ris og salat.
Håber maden smager!