Kotelet med hvidkåls-tzatziki og bulgur
4 dages holdbarhed

Kotelet med hvidkåls-tzatziki og bulgur

Ny opskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Kotelet glaseret med citron og honning. Tzatziki på spidskål med mynte. Lækker bulgur med persille og skalotteløg.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Liste
Liste
Billeder
Kotelet
2 stk
Hvidkål
¼ stk
Solo hvidløg
¼ stk
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Bulgur
175 g
(Gluten, Hvede)
Gurkemeje
½ spsk
Citron
½ stk
Grøntsagsbouillon
½ terning
(Selleri)
Skalotteløg
½ stk
Bredbladet persille
1 drys
Mynte
1 drys
Honning
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
782 kcal
Fedt:
35 g
Kulhydrater:
72 g
Protein:
45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Hæld bulgur i en gryde med 3½ dl vand tilsat bouillon, gurkemeje og hakket skalotteløg. Kog 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til retten er klar til servering. Skyl og hak bredbladet persillen. Vend det i bulguren og smag til med salt og peber.
 Snit hvidkål fint og kom det i en skål. Bland det med presset hvidløg og lidt salt og peber. Knus det med hænderne og lad stå i 5 min. Hak mynten fint og bland med yoghurt. Hæld evt. væde fra kålen og bland med yoghurten. Kom lidt olivenolie over.
 Varm en stegepande op med lidt smør. Del ½ citron i to og steg med skærefladen nedad. Krydr koteletterne med salt og peber og steg kødet i ca. 2-3 min. på hver side. Kom honning ved og pres citronsaft over kødet. Vend koteletterne et par gange mens væden koger ind.
Servér koteletter med bulgur og hvidkålstzatziki.
Håber maden smager!