Grill
5 dages holdbarhed
Kylling i salat med ristede kartofler
Ny opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Vi drømmer os en tur til Staterne, når menuen står på farverig salat med stegt kyllingebryst, ristede kartofler og urtedip.
Vi drømmer os en tur til Staterne, når menuen står på farverig salat med stegt kyllingebryst, ristede kartofler og urtedip.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
400 g
Kyllingebryst
280 g
Creme fraiche
½ g
Bredbladet persille
1 drys
Icebergsalat
⅓ stk
Tomat
2 stk
Agurk
½ stk
Rødløg
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 436 kcal
- Fedt:
- 10 g
- Kulhydrater:
- 44 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
På grill: Halvér kartoflerne, fordel dem i en foliebakke og vend dem i olie. Sæt dem på direkte varme og steg til de er møre. Vendes undervejs og krydders med salt og peber. I ovn: Kartoflerne fordeles på en bageplade med bagepapir og steges i ovn ved 200 grader i ca. 25. min.. Drys med salt og peber.
På grill: Brun kyllingen af på direkte varme og steg færdig på indirekte varme, ca. 12-14 min. ialt Krydr med salt og peber. Vend jævnligt. På pande: Varm olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg ca. 6-7 min på hver side til kødet er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Vend jævnligt.
Skyl, tør og hak persille. Rør ½ dl creme fraiche og finthakket persille. Smag til med salt og peber.
Skyl salat, tomat og agurk. Pil ½ løg og skær i tynde skiver. Skær tomat i både og agurk i skiver.
Anret salat på et fad med løg, tomat og agurk. Skær kyllingen i skiver og fordel over salaten sammen med kartoflerne. Dryp urtedippen over.
Håber maden smager!