Fiskefilet med dildkartofler
2 dages holdbarhed

Fiskefilet med dildkartofler

3.75 (122)
Under 30 min
10 Ingredienser
Fiskefilet, remoulade og kartofler: Nem udgave af denne klassiker. En rigtig god familieret.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Havre

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Pasteuriseret æg
½ bæger
(Æg)
Rasp
1 dl
Isingfilet
275 g
(Fisk)
Gulerod
200 g
Broccoli
½ stk
Remoulade
150 g
(Mælk, Sennep, Laktose)
Citron
½ stk
Dild
1 drys
Havregryn
½ dl
(Gluten, Havre)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
706 kcal
Fedt:
29 g
Kulhydrater:
74 g
Protein:
38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges.

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Bland rasp og havregryn med ½ tsk salt og ¼ tsk peber på en tallerken. Hæld ½ æg i en anden tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp-blandingen.
 Brug gerne stokken på broccolien. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
Steg fiskefileterne på en pande med olie ca. 2 min. på hver side.
Pluk dilden og hak den fint. Bland med kartoflerne.
Skær citronen i både og servér til fiskefileterne med dildkartofler, grøntsager og remoulade.
Håber maden smager!