4 dages holdbarhed
BBQ kylling med blomkål, coleslaw og groft brød
3.66 (124)
Under 35 min
9 Ingredienser
Skøn og familievenlig ret. Barbecue og coleslaw er klassisk her med et nordisk twist med blomkål, der er vendt sammen med kyllingekødet i bbq sauce og æble i coleslawen. Serveres med lunt groft brød.
Skøn og familievenlig ret. Barbecue og coleslaw er klassisk her med et nordisk twist med blomkål, der er vendt sammen med kyllingekødet i bbq sauce og æble i coleslawen. Serveres med lunt groft brød.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Nødder·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
- Sukker
Blomkål
1 stykke
Kyllingeinderfilet
300 g
BBQ-sauce
¾ pose
Græsk yoghurt
1 dl
Æbleeddike
2 tsk
Coleslaw-blanding
200 g
Æble
1 stk
Saltede mandler
½ pose
Brød
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 701 kcal
- Fedt:
- 21 g
- Kulhydrater:
- 75 g
- Protein:
- 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Del blomkål i mindre stykker og vend kød og blomkål med barbecuesauce. Fordel det på en bageplade med bagepapir, krydr med salt og peber og steg det i ovnen i 15-20 min. til kødet er gennemstegt.
Bland yoghurt med æbleeddike og 1 tsk sukker og smag til med salt og peber. Vend dressingen med coleslaw-blandingen.
Du kan evt. hakke mandlerne, inden du drysser dem over slawen.
Lun brødene med i ovnen de sidste 4 min. Servér kylling og blomkål med coleslaw og lunt brød.
Håber maden smager!