5 dages holdbarhed
Oksegryde
med mynteyoghurt og couscousNy opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Couscous
125 g
Oksebouillon
½ pose
Rød peber
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Ras el hanout
1 spsk
Tomatsalsa
1½ pose
Mynte, frisk
½ pk
Græsk yoghurt
1 dl
Gulerod
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 701 kcal
- Fedt:
- 26 g
- Kulhydrater:
- 73 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kom couscous i en skål og bland godt med 1 spsk olivenolie. Opløs bouillon i 3½ dl kogende vand. Hæld det over couscousen og dæk skålen med madfilm eller et låg. Lad det trække i 15 min. Riv det med en gaffel eller med et piskeris.
Skær peberfrugt i tern. Varm en gryde eller stegepande op med lidt olivenolie. Steg peberfrugt og kødet ved høj varme i ca. 3 min. Tilsæt ras el hanout, tomatsauce og 1 dl vand. Rør godt rundt og kog i 10 min. under låg. Smag til med salt og peber.
Pluk mynte og hak det fint. Bland halvdelen med yoghurten i en skål. Smag det til med salt og peber.
Skræl gulerødder og skær top og bund af. Brug skrælleren til at skære tynde gulerodsbånd.
Drys resten af mynten over kødet. Servér det med couscous og mynteyoghurt toppet med gulerodsbånd.
Håber maden smager!