Oksegryde med mynteyoghurt og couscous
20-30
5 dages holdbarhed

Oksegryde med mynteyoghurt og couscous

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Couscous (Gluten, Hvede)
170 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Rød peber
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Ras el hanout
1 spsk
Pizza-sauce
1½ dl
Mynte, frisk
½ pakke
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Gulerod
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 726 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Couscous: Kom couscous i en skål og bland godt med 1 spsk olivenolie. Opløs bouillon i 3½ dl kogende vand. Hæld det over couscousen og dæk skålen med madfilm eller et låg. Lad det trække i 15 min. Riv det med en gaffel eller med et piskeris.
  2. Oksegryde: Skær peberfrugt i tern. Varm en gryde eller stegepande op med lidt olivenolie. Steg peberfrugt og kødet ved høj varme i ca. 3 min. Tilsæt ras el hanout, tomatsauce og 1 dl vand. Rør godt rundt og kog i 10 min. under låg. Smag til med salt og peber.
  3. Mynteyoghurt: Pluk mynte og hak det fint. Bland halvdelen med yoghurten i en skål. Smag det til med salt og peber.
  4. Gulerødder: Skræl gulerødder og skær top og bund af. Brug skrælleren til at skære tynde gulerodsbånd.
  5. Anret: Drys resten af mynten over kødet. Servér det med couscous og mynteyoghurt toppet med gulerodsbånd.