Marokkansk kikærtesalat med kylling
4 dages holdbarhed

Marokkansk kikærtesalat med kylling

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Salat med kikærter, granatæbler, stegt kylling, gulerødder og sesamdressing.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Olie
  • Peber
Kyllingebryst
280 g
Kikærter
120 g
Gurkemeje
½ tsk
Spidskommen
¼ tsk
Tahin
½ spsk
(Sesamfrø)
Citron
½ stk
Gulerod
250 g
Granatæble
½ stk
Mynte
1 drys
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 454 kcal
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrater: 43 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Del kyllingebrysterne på langs og krydr med salt og peber.
Varm lidt olie op på en stegepande. Steg kyllingen ved middelhøj varme på begge sider i ca. 10 min. til de er faste og færdige (kernetemperatur 75°).
Dræn kikærterne i en si for at fjerne vandet. Varm en pande med lidt olivenolie og kom kikærterne på. Tilsæt spidskommen, gurkemeje og lidt salt og steg i ca. 5-10 min. Rør godt rundt undervejs.
Skræl gulerødderne, riv dem groft og læg dem i en skål. Del granatæblet i to, hold skærefladen nedad over en skål og bank på den anden side med en grydeske til kernerne løsner sig. Bland dem med gulerødderne.
Pluk mynten, hak den fint og bland det med resten af salaten. 
Pres citronen. Bland ¼ dl citronsaft og tahin i en skål. Hæld dressingen over salaten og bland den godt sammen med kikærterne. 
Servér kikærtesalaten med de stegte kyllingebryster.
Håber maden smager!