Rejer i rød kokossauce med ingefær
25
4 dages holdbarhed

Rejer i rød kokossauce med ingefær

Smukke farver og fyrig smag kendetegner denne ret med rejer, gulerødder og bønnespirer, og god smag fra blandt andet ingefær og rød karrypasta. Serveres med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Krebsdyr,
  • fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Gulerod
200 g
Ingefær
40 g
Kokosmælk
4 dl
Limeblad
3 stk
Rød karrypasta (Krebsdyr, Fisk)
½ spsk
Fiskesauce (Fisk)
2 spsk
Lime
½ stk
Bønnespirer
100 g
Koriander
1 drys
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 892 kcal
  • Fedt 41 g
  • Kulhydrater 96 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødder og snit dem fint. Skræl ingefær og snit fint. 
  3. Kog 4 dl kokosmælk med gulerødder, 3 limeblade og ½ spsk karrypasta TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.
  4. Tilsæt ingefær og 2 spsk fiskesauce. Lad det simre 10 min. Rør undervejs. Smag til med saft af ½ lime.
  5. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukket koriander og servér med de kogte ris.