Rejer i rød kokossauce med ingefær
3 dages holdbarhed

Rejer i rød kokossauce med ingefær

Ny opskrift
Under 25 min
11 Ingredienser
Smukke farver og fyrig smag kendetegner denne ret med rejer, gulerødder og bønnespirer, og god smag fra blandt andet ingefær og rød karrypasta. Serveres med ris.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Basmatiris
200 g
Gulerod
200 g
Ingefær
40 g
Kokosmælk
4 dl
Limeblad
3 stk
Rød karrypasta
½ spsk
(Krebsdyr, Fisk)
Fiskesauce
2 spsk
(Fisk)
Lime
½ stk
Bønnespirer
100 g
Koriander
1 drys
Rejer
170 g
(Krebsdyr)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
838 kcal
Fedt:
36 g
Kulhydrater:
96 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
Skræl gulerødder og snit dem fint. Skræl ingefær og snit fint. 
 Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta.
Tilsæt ingefær og 2 spsk fiskesauce. Lad det simre 10 min. Rør undervejs. Smag til med saft af ½ lime.
Tilsæt bønnespirer, rejer og plukket koriander og servér med de kogte ris.
Håber maden smager!