4 dages holdbarhed
Klassisk biksemad med spejlæg og rødbede
Ny opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
En god gammel klassiker dog her i en rigtig dejlig og nem udgave. Kødet er blevet sous vide, så det er dejlig mørt og hurtigt at tilberede. Anrettes med spejlæg, rødbeder og rugbrød og så er der serveret.
En god gammel klassiker dog her i en rigtig dejlig og nem udgave. Kødet er blevet sous vide, så det er dejlig mørt og hurtigt at tilberede. Anrettes med spejlæg, rødbeder og rugbrød og så er der serveret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Sennep·
- Byg·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Oksesteg af tykkam
275 g
Løg
1 stk
Kartofler på glas
680 glas
Æg
2 stk
Worcestershire sauce
2 spsk
Brød
2 stk
Kruspersille
1 drys
Rødbeder i tern
100 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 791 kcal
- Fedt:
- 28 g
- Kulhydrater:
- 89 g
- Protein:
- 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skær kødet i mindre tern ca. 1½ x 1½ cm. Pil løg og skær det i små tern.
Hæld væden fra kartoflerne, skyl dem kort i koldt vand og tør dem.
Varm olie på en pande, gerne slip-let. Steg løgene ved middelvarme til de er bløde og klare ca. 2 min.
Kartoflerne kan skæres i tern på samme størrelse som kødet.
Du kan evt. vende dem, når de er blevet faste og stege dem let på den anden side også.
Vend 2 spsk worcestershire/engelsk sauce i biksemaden og krydr med salt og peber. Skru ned og lad stå til æggene er tilberedte. Rist rugbrødet.
Skyl, tør og hak persillen.
Læg spejlæggene ovenpå biksemaden, drys med persille og servér med rødbede og ristet rugbrød.
Håber maden smager!