Røget laks med dildkartofler og peberrodsdressing
20
5 dages holdbarhed

Røget laks med dildkartofler og peberrodsdressing

Spændende og lækker salat med røget laks serveret med dildkartofler, chiliagurker og peberrodsdressing. Nem og hurtig at tilberede.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Røget laks med dildkartofler

Kartofler
500 g
Citron
½ stk
Dild
1 drys
Høvlet peberrod (Svovldioxid)
1½ spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
3 spsk
Hjertesalat
1 stk
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
300 g
Agurk
½ stk
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 612 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i halve og kog dem i vand tilsat ¼ tsk salt i ca. 10 min. sammen med citronskalflager af ¼ citron (brug en skarp kniv eller kartoffelskræller).
  2. Dildkartofler: Hæld vandet fra, fjern citronskal. Tilsæt 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber og pres saft fra ¼ citron over (gem resten til agurkerne). Klip dilden over til sidst og bland godt.
  3. Peberrodsdressing: Hak 1½ spsk peberrod fint. Bland med 3 spsk creme frisk og smag til med lidt salt og evt. peber. 
  4. Skyl og tør salaten og riv den i grove stykker. Læg salaten på et fad eller en tallerken og fordel laks oven på salaten. Krydr med friskkværnet peber.
  5. Chiliagurker: Skær agurk i stave og drys med ½ tsk chiliflager sammen med lidt groft salt. Skær resten af citronen i skiver og læg ved.
  6. Server dildkartoflerne til den røgede laksesalat sammen med chiliagurker og dressing.