20
4 dages holdbarhed
Grøn thai karry med kalkun og vildrisblanding
En skøn thailandsk inspireret karry ret med kokosmælk, chili og kalkun og sprøde grøntsager. Styrken regulerer du selv med mængden af karrypasta.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Krebsdyr,
- fisk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Olie
Det skal du bruge
Vildrisblanding
175 g
Grøn chili
½ stk
Forårsløg
4 stk
Broccoli
½ stk
Kalkunstrimler
300 g
Grøn karrypasta (Krebsdyr)
1½ tsk
Kokosmælk
2 dl
Fiskesauce (Fisk)
1½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 757 kcal
- Fedt 28 g
- Kulhydrater 79 g
- Protein 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Brug gerne stokken fra broccoli sammen med buketterne.
- Kog 175 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk. salt i 15 min. under låg Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
- Skær ½ chili i meget tynde strimler, fjern kernerne inden. Rens forårsløg, skær i tykke skiver på skrå.
- Skyl broccoli og del den i mindre buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien.
- Varm olie i en dyb pande og tilsæt 1-2 tsk karrypasta TIP: Reducér mængden af karry, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Brun kalkunen ca. 2 min. Kom kokosmælk, chili og broccoli ved og lad det simre 3 min. Tilsæt forårsløg og kog endnu 1 min.
- Smag til med 1-2 tsk fiskesauce og servér med ris.