Fiskeburger med ovnbagte fritter
25-35
3 dages holdbarhed

Fiskeburger med ovnbagte fritter

En lidt anderledes burger med fiske"bøf" og karry mayonnaise. Enkelt, sundt og lækkert - og så kan børnene også være med på fisk! Serveres med ovnfritter.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Bagekartoffel
2 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Æble
1 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Karry
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 807 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 123 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Kartofler: Skær kartoflerne i smalle både. Vend med olie, salt og peber. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 20-25 min.
  3. Fisken: Hak fisken groft, evt. i en foodprocessor. Bland fisk, ½ tsk salt og peber godt sammen. Tilsæt æg og 1 spsk mel og form til bøffer.
  4. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg fiskebøfferne 3-4 min. på hver side ved høj varme. Varm burgerbollerne i ovnen ca. 5 min.
  5. Grønt: Snit salat og skær tomater og løg i skiver. Fjern kernehus og skær æbler i tynde skiver. Rør mayonnaise sammen med karry.
  6. Smør bollerne med karry-mayo og byg burgeren som på fotoet. Servér med ovnfritter.