Japansk kotelet med kimchi, sesamstegt spinat og æg
25-35
4 dages holdbarhed

Japansk kotelet med kimchi, sesamstegt spinat og æg

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Æg (Æg)
1 stk
Ingefær
15 g
Solo hvidløg
½+½ stk
Sojasauce (Soja)
¾+1¼ spsk
Tomatpuré
1 spsk
Sambal oelek
1½ tsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
¾ spsk
Kinaradise
¼ stykke
Kotelet
2 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 795 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg, sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
  2. Æg: Bring en kasserolle med vand i kog. Læg æggene i og kog i 7 min. Skyl dem kort i koldt vand bagefter.
  3. Kimchi: Hak ingefær og halvdelen af hvidløg fint. Bland med ¾ spsk soja, tomatpure, sambal oelek, hvidvinseddike og ½ spsk sukker. Rør godt sammen. Skræl kinaradisen og skær den i tynde stimler. Vend strimlerne med halvdelen af dressingen.
  4. Marinade: Pres resten af hvidløget og bland med soja og ½ spsk sukker. Skær koteletter i strimler, bland med marinaden og lad det trække.
  5. Sesamstegt spinat: Rist sesamfrø på en tør pande til de får lidt farve. Læg til side. Kom lidt olie på panden og steg babyspinaten kort. Bland med halvdelen af den ristede sesam.
  6. Japansk kotelet: Varm samtidig en stegepande mere op med lidt olie. Steg kødet i 4-5 min. ved høj varme til det føles fast, når man prikker i det.
  7. Pil og halvér æg. Servér sojastegt kotelet med ris, kimchi, spinat og et halvt æg. Top med resten af dressingen og ristet sesam.