Svampe-yakiniku med æg og sesamstegt broccoli
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Svampe-yakiniku med æg og sesamstegt broccoli

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Champignon
125 g
Østershatte
100 g
Forårsløg
1 bundt
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1+½ fed
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Majsstivelse
¼ spsk
Broccoli
1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
½+½ spsk
Æg (Æg)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 571 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Sauce: Rens champignon og østershatte og skær dem og forårsløg i skiver. Skræl og riv ingefær fint. Knus 1⅓ hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, 1 spsk sukker, soja, ¼ dl vand, 1 spsk olie, hvidvinseddike og majsstivelse i en skål.
  3. Sesamstegt broccoli: Skyl broccoli, del i små buketter, skræl og skær stokken i tern. Varm olie op på en pande og steg broccoli med presset hvidløg, halvdelen af sesamfrøene og lidt salt i 2-3 min. Læg det på en tallerken og gem panden.
  4. Tør panden med et stykke køkkenrulle og varm lidt olie op. Steg æggene i 2-3 min. og læg dem på en tallerken.
  5. Svampe-yakiniku: Kom lidt mere olie på panden og steg svampene ved høj varme i 3-4 min. Tilsæt det hvide fra forårsløg, sesamfrø og saucen. Kog ½-1 min. til det jævner.
  6. Top svampe-yakiniku med resten af forårsløget. Servér med ris og sesamstegt broccoli.