Kidneybønner i karry med cashewnødder og abrikos
15-20
Vegetar
5 dages holdbarhed

Kidneybønner i karry med cashewnødder og abrikos

Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede,
  • cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Cashewnødder (Nødder, Cashewnødder)
1 pose
Kidneybønner
½ dåse
Kikærter
½ dåse
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Karry
1 pose
Cherrytomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Lime
½ stk
Abrikos i tern (Svovldioxid)
1 pose
Chiliflager
¼-½ tsk
Hjertesalat
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Koriander, frisk
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 827 kcal
  • Fedt 36 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak cashewnødder groft. Hæld lagen fra bønner og kikærter og skyl dem.
  2. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig. Hæld evt. overskydende vand fra.
  3. Kom lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg i 2-3 min. til de er blanke. Tilsæt karry det sidste ½ min.
  4. Tilsæt tomater, kikærter, kidneybønner, kokosmælk, ½ dl vand, bouillon og halvdelen af cashewnødderne. Lad det småkoge 4-5 min. 
  5. Skyl limefrugten og riv skallen fint. Tilsæt limeskal og saft til retten. Kog videre i 2-3 min. Tilsæt abrikos og smag til med chili og salt.
  6. Salat: Skyl salaten og bræk den i mindre stykker. Bland vineddike med 1 spsk olie, lidt chiliflager, salt og peber i en skål og vend sammen med salaten.
  7. Skyl og hak koriander groft og bland den med resten af cashewnødderne og drys det over retten. Servér med bulgur og salat.