Cassoulet med linquesapølse og butterbeans
35
4 dages holdbarhed

Cassoulet med linquesapølse og butterbeans

Fransk inspireret ret her med slagterens lækre linquesapølser med god krydret smag. Fyldig og mættende ret med butterbeans og masser af grøntsager og mindre kød. Serveres med groft brød.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Solo hvidløg
⅔ stk
Gulerod
200 g
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Hønsebouillon (Selleri)
½ terning
Grillpølse m. linquica
160 g
Røget paprika
½ tsk
Laurbærblad
1 stk
Butterbeans
300 g
Hakkede tomater
300 g
Bredbladet persille
1 drys
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 712 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde både, hak ⅔ solo hvidløg fint. Skræl gulerødder og skær i tern ca. 1x2 cm. Snit blegselleri i skiver på ca. 1 cm. Kog vand til bouillon og opløs ½ terning i 2 dl vand.
  2. Skær pølserne i mundrette stykker og steg dem ved medium varme til de tager lidt farve, tilsæt løg og hvidløg og sauter under omrøring et par minutter.
  3. Tilsæt gulerødder og selleri. Tilsæt ½ tsk røget paprika og 1 laurbærblad. Rør rundt. Hæld væden fra butterbeans, skyl dem kort i koldt vand og kom 180 g ved.
  4. Tilsæt 300 g hakkede tomater og bouillon, rør rundt og lad det simre ved svag varme uden låg i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl og hak persillen groft. Lun brødet på en brødrister.
  6. Server cassoulet med drys af hakket persille og lunt brød.