4 dages holdbarhed
Krydret kylling med svampebulgur og dadler i sprød skinke
Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Spændende og anderledes krydret kyllingebryst serveret med soltørrede dadler i sprød skinke og en smagfuld svampebulgur med rødløg og peberfrugttern.
Spændende og anderledes krydret kyllingebryst serveret med soltørrede dadler i sprød skinke og en smagfuld svampebulgur med rødløg og peberfrugttern.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Selleri·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Græsk krydderiblanding
1 spsk
Kyllingebryst
280 g
Hønsebouillon
½ terning
Bulgur
175 g
Lufttørret skinke
2 skiver
Soltørrede dadler
6 stk
Champignon
125 g
Rødløg
½ stk
Rød peber
½ stk
Kruspersille
1 drys
Citron
⅓ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 770 kcal
- Fedt:
- 11 g
- Kulhydrater:
- 111 g
- Protein:
- 56 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kom 1 spsk græsk krydderi, salt og peber i en frostpose og læg kyllingebrysterne i posen og fordel krydderierne godt på kødet.
Steg kyllingerne i lidt olie ved middelvarme ca. 7 min. på hver side (de skal være gennemstegte).
Opløs ½ bouillonterning i 3½ dl kogende vand i en gryde. Tilsæt 175 g bulgur og kog i 12 min. under låg. Sluk og lad stå på eftervarmen til servering. Hæld evt. overskydende vand fra.
Del 2 skinkeskiver i 3 stykker på langs og rul dem rundt om dadlerne. Dryp dadlerne med lidt olie og steg dem på en pande til skinken er sprødstegt på alle sider.
Rens svampene og skær dem i skiver. Pil ½ løg og skær det i tynder skiver. Skyl og rens ½ peberfrugt for kerner og skær den i tynde strimler.
Sautér grøntsagerne ved høj varme i lidt olie 2-3 min. Krydr med salt og peber. Skyl og hak persillen.
Vend grøntsagerne med bulguren, pres saft af ½ citron over og dryp med lidt olie, drys med persille og server sammen med krydret kylling og dadler i sprød skinke.
Håber maden smager!