Skinkespyd med farverig cremet risblanding
25
5 dages holdbarhed

Skinkespyd med farverig cremet risblanding

De flotte spyd med skinketern og cocktailpølser penslet med en hjemmelavet marinade. Serveres med en festlig og farverig risblanding. Nemt at lave og lækkert at spise.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Sojasauce
1 spsk
Ketchup
1 spsk
Bouillon grøntsag
terning
Vildrisblanding
2 dl
Skinketern
250 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 699 kcal
  • Fedt: 16.52 g
  • Kulhydrater: 92.29 g
  • Protein: 45.37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 220 grader).
  2. Kom 1 spsk sojasauce, 1 spsk ketchup, salt og peber i en skål og rør det sammen til en marinade. 
  3. Kom 3½ dl vand i en gryde, kom ½ terning bouillon og 2 dl ris i og læg låg på. Skru ned til lav varme, når risene koger, og kog risene 14 min under låg. Sluk for varmen og lad risene stå med låg på indtil resten af retten er færdig.
  4. Sæt kød og 75 g pølser skiftevis på spyd. Pensl med marinaden og grill spyddene på direkte varme 12-15 min. vend dem flere gange undervejs. Stik evt i kødet for at se om det er gennemstegt. Saften der kommer ud skal være helt klar. TIP til ovn: Læg spyddene i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir, tiden er den samme.
  5. Hæld væden fra majsene. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og de lange frøvægge og skær peberfrugten i tern. Skyl og hak persille.
  6. Vend majs, peberfrugt og 1 dl yoghurt i risene lige inden servering og drys med persille. Læg kødspidene på et fad og servér med den farverige risblanding.