5 dages holdbarhed
Skinkespyd med farverig cremet risblanding
Ny opskrift
Under 25 min
11 Ingredienser
De flotte spyd med skinketern og cocktailpølser penslet med en hjemmelavet marinade. Serveres med en festlig og farverig risblanding. Nemt at lave og lækkert at spise.
De flotte spyd med skinketern og cocktailpølser penslet med en hjemmelavet marinade. Serveres med en festlig og farverig risblanding. Nemt at lave og lækkert at spise.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Selleri·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Sojasauce
1 spsk
Ketchup
1 spsk
Grøntsagsbouillon
⅓ terning
Vildrisblanding
2 dl
Skinketern
250 g
Cocktailpølser
75 g
Træspyd
6 stk
Majskerner
150 g
Rød peber
1 stk
Kruspersille
1 drys
Yoghurt naturel
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 708 kcal
- Fedt:
- 17 g
- Kulhydrater:
- 94 g
- Protein:
- 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen (eller ovnen på 220 grader).
Kom 1 spsk sojasauce, 1 spsk ketchup, salt og peber i en skål og rør det sammen til en marinade.
Kom 3½ dl vand i en gryde, kom ½ terning bouillon og 2 dl ris i og læg låg på. Skru ned til lav varme, når risene koger, og kog risene 14 min under låg. Sluk for varmen og lad risene stå med låg på indtil resten af retten er færdig.
Læg spyddene i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir, tiden er den samme.
Hæld væden fra majsene. Skyl peberfrugt, fjern kernehus og de lange frøvægge og skær peberfrugten i tern. Skyl og hak persille.
Vend majs, peberfrugt og 1 dl yoghurt i risene lige inden servering og drys med persille. Læg kødspidene på et fad og servér med den farverige risblanding.
Håber maden smager!