Quick boller i karry med æble
20-30
5 dages holdbarhed

Quick boller i karry med æble

En rigtig klassiker så god som hjemmelavet med et frisk pift at små æblestykker. Maden klaret på bare et kvarter. Hovedingredienserne i retten er færdigtilberedt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Boller i karry
500 g
Ris hvide
200 g
Æble
1 stk
Letmælk
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 886 kcal
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrater 100 g
  • Protein 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. med låg.  Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.
  2. Skyl æble og skær i små tern.
  3. Kom boller i karry i en gryde og tilsæt æbletern. Bring i kog under omrøring og lad simre 3-4 min. til æblerne er møre og bollerne gennemvarme. Tilsæt mælk og rør rundt. Tilsæt evt. mere mælk, hvis du vil have en tyndere sovs.
  4. Servér med ris.