4 dages holdbarhed
Eventyrsuppe med grøntsagsfyld og skinkestrimler
Ny opskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Sund, grøntsagsrig og lækker asiatisk inspireret suppe med magert kød, broccoli, blomkål og gulerødder og fylde fra de klassiske små suppehorn.
Sund, grøntsagsrig og lækker asiatisk inspireret suppe med magert kød, broccoli, blomkål og gulerødder og fylde fra de klassiske små suppehorn.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soja·
- Selleri·
- Havre
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
Broccoli
¼ stk
Blomkål
¼ stykke
Gulerod
200 g
Grøntsagsbouillon
1½ terning
Pasta suppehorn
50 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Brød
2 stk
Sojasauce
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 660 kcal
- Fedt:
- 21 g
- Kulhydrater:
- 66 g
- Protein:
- 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl broccoli og blomkål, og skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
Bring 8½ dl. vand med 2 bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom ½ spsk. olie i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
Kom ½ spsk. olie i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen med pasta og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med 1 spsk. sojasauce og peber, og servér suppen med brødet til.
Håber maden smager!