30
4 dages holdbarhed
Eventyrsuppe med grøntsagsfyld og skinkestrimler
Sund, grøntsagsrig og lækker asiatisk inspireret suppe med magert kød, broccoli, blomkål og gulerødder og fylde fra de klassiske små suppehorn.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Soja,
- selleri,
- havre
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Peber
Det skal du bruge
Broccoli
¼ stk
Blomkål
¼ stykke
Gulerod
200 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1½ terning
Pasta suppehorn
50 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Sojasauce (Gluten, Soja)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 660 kcal
- Fedt 21 g
- Kulhydrater 66 g
- Protein 53 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Skyl broccoli og blomkål, og skær i små buketter. Skræl gulerødder og skær i små, korte stænger.
- Bring 8½ dl. vand med 2 bouillonterninger i kog. Tilsæt suppehorn og kog 3-4 min. under låg.
- Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kom ½ spsk. olie i en stor gryde og steg kødet ca. 2 min. til det er brunet. Tag det op på en tallerken.
- Kom ½ spsk. olie i gryden og svits grøntsagerne i ca. 1 min. Tilsæt suppen med pasta og lad det koge i 2 min. Varm brødet på brødristeren.
- Kom kødet i suppen og kog det kort igennem. Smag til med 1 spsk. sojasauce og peber, og servér suppen med brødet til.