MAD TIL 2 DAGE: Kang Kari Gai, Laos kylling i karry
4 dages holdbarhed

MAD TIL 2 DAGE: Kang Kari Gai, Laos kylling i karry

Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af en ny-klassiker af retten kylling i karry med ris inspireret af maden i Laos med smæk på smagen! Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
350 g
Rødløg
1 stk
Kyllingeinderfilet
550 g
Ris
4 dl
Kokosmælk
8 dl
Gul karrypasta
1½ spsk
Babymajs
100 g
Fiskesauce
2 spsk
(Fisk)
Koriander
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
972 kcal
Fedt:
37 g
Kulhydrater:
107 g
Protein:
52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skræl kartoffel og gulerødder, og pil løg. Skær dem alle i små tern (1 x 1 cm). Halvér kyllingefileterne på langs.
Du kan også nøjes med at koge halvdelen i 3½ dl vand og koge samme mængde dag 2. Sluk (induktion stå på 1) og lad dem trække under låg, indtil kyllingen er færdig.
Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk). Lad det koge i 5 min., mens der røres.
Tilsæt kylling, 1½ dl vand, kartofler, gulerødder, minimajs, løg og 2 spsk. fiskesauce. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. Servér med de kogte ris og et drys koriander (gem lidt til dag 2).
Hæld resten af kyllingen i en gryde og varm den godt igennem i ca. 12 minutter. Kog vand og hæld over resten af risene og lad dem stå til kyllingen er klar. hæld vandet fra og server til kyllingen. TIP: Du kan med fordel også varme risene i en mikroovn i ca. 2 min tildækket. TIP: Du kan også blande kylling med ris i gryden og varme det sammen.
Håber maden smager!