Brændende grøn kærlighed med porre og pancetta
4 dages holdbarhed

Brændende grøn kærlighed med porre og pancetta

Ny opskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
En dejlig klassiker med ekstra grønt twist og sprøde tern af pancetta. Toppes med ristet kålmix, porre og valnødder. Klimabelastning 1,1 kg CO2e

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Broccoli
½ stk
Bagekartoffel
3 stk
Valnøddebrud
15 pose
Pancetta i tern
130 g
Porre
1 stk
Kålmix
150 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
846 kcal
Fedt:
36 g
Kulhydrater:
97 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Skyl broccoli, og skær den i små buketter. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kog broccoli og kartofler i en gryde med usaltet vand i 12 minutter til det hele er mørt. Hæld vandet fra – Gem 1 dl til mosen. Mos grøntsagerne til grov mos med 1 spsk. smør og 3 spsk. kogevand. Smag til med salt og peber. Tilsæt mere kogevand, hvis du gerne vil have mosen tyndere.
Rist imens valnødderne på en tør og varm pande til de er let gyldne. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle.
Steg pancetta på en pande ved høj varme, til det er sprødt. Afdryp på køkkenrulle.
Rens porre, og skær den i tynde skiver. Hæld 1 spsk. olie på panden, og steg porre og kålmix på panden i ca. 5 minutter til de er møre, men stadig med lidt bid. Krydr med salt og peber.
Anret kål og porre oven på den grønne mos, og drys med pancetta og valnødder.
Håber maden smager!