Kalkun saltimbocca med serano skinke og grøn kartoffelsalat
3 dages holdbarhed

Kalkun saltimbocca med serano skinke og grøn kartoffelsalat

Ny opskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
En skøn ret inspireret af det italienske køkken her i en udgave med tynde kalkunschnitzler med lufttørret skinke serveret med en skøn grøn kartoffelsalat. Nem og lækker hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Grønne bønner
75 g
Cherrytomater
100 g
Hvidvinseddike
¾ spsk
(Svovldioxid)
Sennep
1 tsk
(Selleri, Sennep)
Kalkunschnitzel
4 stk
Salvie
1 pose
Lufttørret skinke
2 skiver
Salatmix Toscana
100 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
525 kcal
Fedt:
21 g
Kulhydrater:
40 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt 400 g kartofler over i vand så det dækker tilsat ½ tsk salt og kog ca. 15 minutter under låg ved svag varme.
Nip bønnerne og kog dem med kartoflerne de sidste 5 minutter.
Pisk ¾ spsk. hvidvinseddike med 1½ spsk. olie, 1 tsk. sennep og smag til med lidt salt og peber.
Har du en kødnål eller tandstik kan du sætte skinken fast til kødet med dem.
Hæld salaten i en stor skål, der skal være plads til kartofler og grøntsager.
Hæld vandet fra kartofler og bønner. Halver kartofler og bønner og fordel dem i salaten. Drys tomaterne over og vend det godt rundt.
Steg kødet i lidt olie eller smør ved høj varme 2-3 minutter på hver side. De skal være gennemstegte.
Hæld dressingen over salaten og server til kødet.
Håber maden smager!