Kalkun saltimbocca

Kalkun saltimbocca

25 min525 kcal pr. portion Holder 4 dage
En skøn ret inspireret af det italienske køkken her i en udgave med tynde kalkunschnitzler med lufttørret skinke serveret med en skøn grøn kartoffelsalat. Nem og lækker hverdagsmad for hele familien.
2.75
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

400 g kartofler
75 g grønne bønner
100 g cherrytomat
¾ spsk hvidvinseddike
1 tsk sennep
4 stk kalkunschnitzel
1 drys salvie, frisk
2 skiver skinke lufttørret
100 g toscana mix

Du skal selv have

salt, olie, peber

Fremgangsmåde

1
Sæt 400 g kartofler over i vand så det dækker tilsat ½ tsk salt og kog ca. 15 minutter under låg ved svag varme.
2
Nip bønnerne og kog dem med kartoflerne de sidste 5 minutter.
3
Skyl og del tomaterne. Vinaigrette dressing: Pisk ¾ spsk. hvidvinseddike med 1½ spsk. olie, 1 tsk. sennep og smag til med lidt salt og peber.
4
Læg et stykke salvieblad på hver kalkunschnitzel og krydr med salt og peber, tryk ½ skive lufttørret skinke ovenpå kødet. TIP: Har du en kødnål eller tandstik kan du sætte skinken fast til kødet med dem.
5
Hæld salaten i en stor skål, der skal være plads til kartofler og grøntsager.
6
Hæld vandet fra kartofler og bønner. Halver kartofler og bønner og fordel dem i salaten. Drys tomaterne over og vend det godt rundt.
7
Steg kødet i lidt olie eller smør ved høj varme 2-3 minutter på hver side. De skal være gennemstegte.
8
Hæld dressingen over salaten og server til kødet.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2198 kJ/ 525 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
21.46 g
heraf mættede fedtsyrer
2.5 g
Kulhydrat
40.37 g
heraf sukkerarter
5.38 g
Protein
42.71 g
Salt
3.18 g
Kostfibre
6.28 g

Allergener

Selleri
Sennep
Svovldioxid

Andre retter du måske kan lide