Risret med strimler af oksekød, hvidløg og chili
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Risret med strimler af oksekød, hvidløg og chili

En rigtig hurtig og ”hot” ret med smag fra hvidløg, chili, soja, tomatpure og sød chilisauce. Oksestrimlerne serveres med ris, gulerødder og forårsløg.

Ingredienser

Allergener
  • Soja

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Hvidløg
1½ fed
Rød chili
½ stk
Strimler af oksekød
275 g
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Tomatpuré
1 pakke
Sød chilisauce
1 spsk
Gulerod
3 stk
Forårsløg
1 bundt
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 580 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Hak hvidløg og chili fint TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk, kan du reducere mængden af chili. Varm 1 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl gulerødder og rens forårsløgene. Gulerødder og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste 3 min. af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden i lidt olie 2-3 min. Kom kødet inkl. væde ved og varm igennem. Servér med ris.