2 dages holdbarhed
Sprøde fiskepinde med grove ris, grøntsager og dip
Ny opskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Der er lidt fish&chips over retten med de sprøde fiskepinde, men vi har udskiftet kartoflerne med grove ris. Den hjemmelavede dip erstatter den klassiske tartarsauce.
Der er lidt fish&chips over retten med de sprøde fiskepinde, men vi har udskiftet kartoflerne med grove ris. Den hjemmelavede dip erstatter den klassiske tartarsauce.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Fuldkornsris
200 g
Rasp
¾ dl
Paprika
1 tsk
Mørksejfilet
275 g
Pasteuriseret æg
½ bæger
Gulerod
200 g
Slikærter (sugar snaps)
60 g
Drueagurk
1 stk
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 693 kcal
- Fedt:
- 12 g
- Kulhydrater:
- 104 g
- Protein:
- 43 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.
Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
Bland ¾ dl rasp, ½ tsk paprika, salt og peber.
Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
Skær drueagurken i små tern og rør den med 1 dl creme frisk, ½ tsk paprika, smag til med salt og peber.
Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.
Håber maden smager!