Sprøde fiskepinde med grove ris, grøntsager og dip

Sprøde fiskepinde med grove ris, grøntsager og dip

30 min693 kcal pr. portion Holder 2 dage
Der er lidt fish&chips over retten med de sprøde fiskepinde, men vi har udskiftet kartoflerne med grove ris. Den hjemmelavede dip erstatter den klassiske tartarsauce.
3.58
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

200 g ris brune
¾ dl rasp
1 tsk paprika
275 g mørksejfilet uden skind og ben
½ bæger æg pasteuriseret
200 g gulerod
60 g slikærter
1 stk drueagurk
1 dl creme frisk

Du skal selv have

salt, olie, peber

Fremgangsmåde

1
Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 20 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig. 
2
Bland ¾ dl rasp, ½ tsk paprika, salt og peber.
3
Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend først i æg, så i raspblandingen.
4
Steg fiskepindene på en pande i lidt olie ved høj varme ca. 3 min. Vend dem, skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
5
Skræl gulerødderne, skær i 3 cm stave. Kog gulerødderne i 4 min. Tilsæt ærter efter 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
6
DIP: Skær drueagurken i små tern og rør den med 1 dl creme frisk, ½ tsk paprika, smag til med salt og peber.
7
Servér fiskepindene med grove ris, dip og grøntsager.

Ugens tips

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilbered senest dagen efter levering.

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2901 kJ/ 693 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
11.74 g
heraf mættede fedtsyrer
4.94 g
Kulhydrat
103.67 g
heraf sukkerarter
13.13 g
Protein
43.23 g
Salt
1.72 g
Kostfibre
6.01 g

Allergener

Æg
Gluten
Fisk
Mælk
Sennep

Andre retter du måske kan lide