Stegt laks med ratatouille og pasta
25
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Stegt laks med ratatouille og pasta

Superhurtig og flot - og så smager denne grillstegte laks bare godt. Nydes med masser af grøntsager i form af ratatouille.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Stegt laks med ratatouille

Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
250 g
Rødløg
½ stk
Aubergine
½ stk
Squash
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Hakkede tomater
200 g
Timian, frisk
½ drys
Laksesteak (butterfly) (Fisk)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 797 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Kog 250 g pasta i rigeligt letsaltet vand ca. 10 min. uden låg.
  2. Pil rødløg og skær i skiver. Skyl aubergine og squash og skær ½ af hver i skiver. Svits på en pande i lidt olie og presset hvidløg til det tager farve.
  3. Tilsæt 200 g hakkede tomater og timian (brug evt. kun det halve), smag til med salt og peber og lad simre ved lav varme til resten af retten er klar.
  4. Steg laksen på en varm grillpande ca. 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  5. Servér laksen med ratatouille og fuldkornspasta.