Krydret gris a la brændende kærlighed med kartoffel-rodfrugtmos
25
5 dages holdbarhed

Krydret gris a la brændende kærlighed med kartoffel-rodfrugtmos

En sundere udgave af brændende kærlighed, med magre, krydrede skinkestrimler, der lynsteges og serveres med en dejlig mos og et drys persille.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør
  • Olie

Det skal du bruge

Bagekartoffel
3 stk
Pastinak/persillerod
300 g
Græsk krydderiblanding
2 tsk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Kruspersille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 647 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl kartofler og rødder og skær dem i 2-3 cm tern. Dæk med vand og kog ca 15 min uden salt.
  2. Hæld 2 tsk krydderiblanding i en frostpose, hæld kødet i og fordel krydderierne godt på kødet ved at ælte det lidt.
  3. Skyl, tør og hak persillen. Varm en wokpande eller sauterpande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet ved høj varme, vend ofte i det, det skal være brunt på alle sider. Sæt til side og hold varmt til mosen er klar.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne. Gem ½ dl vand. Mos det hele med et piskeris, tilsæt kogevandet, 1 tsk smør og smag til med salt og peber.
  5. Server mosen toppet med krydret kød og persilledrys.