Kylling i karry med abrikos og fuldkornsris
25-35
4 dages holdbarhed

Kylling i karry med abrikos og fuldkornsris

Herlig ret med kylling og karry, masser af dejlige grøntsager og et frisk pift fra den søde mango.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød peber
1 stk
Babyspinat
50 g
Karry
1 pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Abrikos i tern (Svovldioxid)
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 511 kcal
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøntsager: Pil og hak løg og hvidløg. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i tern. Skyl spinat. Varm lidt olie op i en gryde og tilsæt karry. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i ca. 3 min.
  3. Kylling i karry: Skær imens kyllingen i mindre stykker. Kom kyllingen i gryden og steg 2-3 min. til det er gyldent. Kom abrikos, bouillon og 1 dl kogende vand i og kog yderligere 3 min. Tilsæt fløde og spinat og kog kraftigt 1 min.
  4. Smag til med salt og peber og servér med kogte ris.