Boller i karry med ris
25
5 dages holdbarhed

Boller i karry med ris

Klassisk ovnklar boller i karry med jasminris fra Cofoco med en topping af bagte gulerødder og limeblad. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

      Det skal du bruge

      Boller i karry
      2 bakke
      Ernæringsberegning (pr. portion)
      • Energi: 666 kcal
      • Fedt: 27 g
      • Kulhydrater: 76 g
      • Protein: 30 g
      Oplysninger om allergener

      Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

      Sådan gør du

      Fryseegnet

      1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
      2. Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
      3. FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.