Boller i karry med ris

Boller i karry med ris

25 min666 kcal pr. portion Holder 5 dage
Klassisk ovnklar boller i karry med jasminris fra Cofoco med en topping af bagte gulerødder og limeblad. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.
3.08
DelPrint
2 Personer

Det skal du bruge

2 bakke boller i karry

Fremgangsmåde

1
Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
2
Microovn: Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
3
FROST: Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.

Ugens tips

Fryseegnet

Næringsindhold

Energi pr. portion: 2788 kJ/ 666 kcal
Inhold
Pr. portion
Fedt
27.22 g
heraf mættede fedtsyrer
10.08 g
Kulhydrat
75.6 g
heraf sukkerarter
7.06 g
Protein
29.74 g
Salt
6.05 g
Kostfibre
0 g

Allergener

Andre retter du måske kan lide