Pasta al forno med fisk
35
2 dages holdbarhed

Pasta al forno med fisk

Italiensk klassiker når det skal være nemt og børnevenligt. Alt i et fad med pasta, frisk fisk, gulerødder, tomater og mornaysauce-MUMS!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten)
200 g
Gulerod
200 g
Mørksejfilet (Fisk)
275 g
Purløg
1 drys
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2 ½ dl
Hakkede tomater
200 g
Rasp
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 703 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog 200 g pasta i ca. 8 minutter i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt.
  2. Smør et ovnfast fad med smør eller olie.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Skær fisken i mindre stykker. Hæld vandet fra pastaen.
  4. Kom halvdelen af pastaen i fadet. Fordel fisken over pastaen, drys med salt og peber.
  5. Fordel revet gulerod over pasta og fisk samt fintklippet purløg. Hæld 1½ dl mornaysauce og derefter 200 g hakkede tomater over. Top med resten af pastaen og fordel 1 dl mornaysauce over.
  6. Drys med rasp og stil fadet midt i ovnen ca. 20 minutter. Server fadet rygende varmt.