Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker og frisk grønt
25
2 dages holdbarhed

Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker og frisk grønt

Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Yoghurt naturel
1 dl
Paprika røget
½ tsk
Karry
¼ tsk
Rasp
4 spsk
Mørksejfilet uden skind og ben
275 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 676 kcal
  • Fedt: 12.65 g
  • Kulhydrater: 96.1 g
  • Protein: 44.35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Rør 1 dl yoghurt med ½ tsk. salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader eller brug brødristeren til at varme pitabrød.
  2. Bland ½ tsk. røget paprika, ¼ tsk. karry, 4 spsk. rasp og ½ tsk. salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk og tomat i små tern.
  4. Varm 1 spsk. olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. på hver side. 
  5. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen eller på brødristeren.
  6. Servér pitabrød, grøntsager, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.