5 dages holdbarhed
Oksekød & grønt i oystersauce
Ny opskrift
Under 20 min
1 Ingredienser
Mørt oksekød, gulerod og portobellosvampe i en mild krydret oystersauce på en bund af brune ris og toppet med koriander og citrus - fra Homemate. Tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter.
Mørt oksekød, gulerod og portobellosvampe i en mild krydret oystersauce på en bund af brune ris og toppet med koriander og citrus - fra Homemate. Tilberedes direkte i emballagen ved 200 grader varmluft ca. 20 minutter.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Svovldioxid·
- Bløddyr
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Oksekød i oystersauce
2 bakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 605 kcal
- Fedt:
- 24 g
- Kulhydrater:
- 66 g
- Protein:
- 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Tag folien af bakkerne.
Sæt bakken i ovnen 15-20 minutter til det tager lidt farve. Ovne er forskellige så tjek retten efter 15 minutter og giv den lidt længere efter smag og behag.
Håber maden smager!