Glutenfri
5 dages holdbarhed
Chana Masala med stegt kylling, kikærter, ris og blomkål
Ny opskrift
Under 25 min
1 Ingredienser
Skøn indisk inspireret ovnklar ret fra Cofoco med kylling, karrystegt blomkål, kikærter og jasminris toppet med kokosflager og cherrytomater. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.
Skøn indisk inspireret ovnklar ret fra Cofoco med kylling, karrystegt blomkål, kikærter og jasminris toppet med kokosflager og cherrytomater. Skal blot varmes i ovn eller microovn. Fås med 2, 3 eller 4 portioner.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Nødder·
- Selleri·
- Sesamfrø
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
Chana Masala
2 bakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 623 kcal
- Fedt:
- 27 g
- Kulhydrater:
- 72 g
- Protein:
- 22 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fjern papsleeve og prik huller i folien. Sæt bakken i den forvarmede ovn og bag 20-25 minutter. Hold øje med den da ovne er forskellige. Fjern folien og server.
Fjern papsleeve, prik huller i folien og sæt bakken i microovnen og giv den 5-6 minutter på 800 W. Tag den ud og lad stå 1 minut inden folien fjernes.
Har du frosset retten, skal den tø op i køleskab og derefter tilberedes som i pkt 1 eller 2. Eller du kan tilberede den direkte fra frost ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter. Husk at fjerne papsleeve og prik huller i folien.
Håber maden smager!