Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat
30-40
5 dages holdbarhed

Grillede frilandskoteletter med sommerlig quinoasalat

Slagterens gode skaftkoteletter af velfærdsgris med en skøn sommerlig salat af quinoa, paraguayo, bær, salatost og mandler. Koteletterne egner sig glimrende til grillen!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Quinoa-mix
125 g
Svinekotelet med skaft
2 stk
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Hyldeblomstsaft
2 tsk
Spidskål
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Fersken
1 stk
Blåbær
60 g
Saltede mandler (Nødder)
1 pose
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1139 kcal
  • Fedt 72 g
  • Kulhydrater 55 g
  • Protein 69 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen. Koteletterne kan også steges på pande.
  2. Kog 3 dl vand op i en gryde. Tilsæt quinoa og ½ tsk salt og kog i ca. 15 min. til quinoaen er mør.
  3. Pensl kødet med lidt olie og krydr med salt og peber. Lad ligge tildækket til de skal tilberedes.
  4. Dressing: Rør æbleeddike, sennep, hyldeblomstsaft og 2 spsk olivenolie sammen.
  5. Snit spidskålen fint. Rens forårsløg og snit i tynde ringe. Skyl fersken og skær i skiver rundt om stenen. Skyl bærene.
  6. Grill kødet på direkte varme 3 min. på hver side, flyt til indirekte varme og steg videre ca. 5 min. på hver side. Når de begynder at safte skal de vendes og når den anden side safter er de klar. På pande: Steg ved høj varme 3 min. på hver side, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
  7. Når quinoaen er kogt hældes evt. overskydende vand fra og den kommes i en rummelig skål. Lad det afkøle let og vend dressingen i. Kom spidskål og forårsløg i og vend rundt.
  8. Bland fersken, bær, mandler og smuldret salatost i salaten og servér til de grillede koteletter.